Algemene vragen

Voor basisscholen, culturele instellingen, studenten, opleidingen en muziekdocenten hanteren wij verschillende prijzen. Bekijk onze abonnementpagina voor een volledig prijsoverzicht.

Basisscholen, culturele instellingen, studenten, opleidingen en muziekdocenten. Wij hanteren verschillende prijzen. Ga naar de abonnementenpagina voor een volledig prijsoverzicht. ​
 

De e-learning les ‘Basiskennis 123ZING’, is vrij toegankelijk voor iedere 123ZING gebruiker. We adviseren bij de start van een abonnement, om in ieder geval deze 60 minuten durende e-learning les met het hele team te volgen. 

Benieuwd naar ons aanbod? Ga naar trainingen voor een volledig overzicht.

Ja dat is mogelijk! Je kunt een gratis proefabonnement nemen van 2 maanden.

Met een gratis proefabonnement van 2 maanden krijg je volledig toegang tot de 123ZING Muziekmethode. Zo kun je de methode optimaal uitproberen.
 

Voor een betaald abonnement hebben wij aanvullende gegevens nodig. Je kunt het bestelformulier hier invullen.

* Let op: Alle aangemaakte gegevens blijven bewaard. Alle gebruikers, groepen, favorieten etc. worden niet verwijderd.

Het is mogelijk om voor meerdere jaren een abonnement af te sluiten. Voor de prijsberekening nemen we het leerlingenaantal bij het moment van afsluiten van het abonnement. Eventuele wijzigingen in het leerlingenaantal worden niet verrekend.

Geen paniek… Ga naar mijn.123zing.nl en klik bij het inlogscherm op ‘Nieuwe activatielink opvragen?’. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een nieuwe link om jouw account te activeren. Lukt dit ook niet? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Over de methode

123ZING is gebaseerd op de leerlijn muziek van het SLO en sluit aan bij de kerndoelen 54, 55 en 56. Het lesmateriaal stimuleert leerlingen in de ontwikkeling van 21e eeuwse vaardigheden.

Ja, voor alle leerjaren is een doorlopende leerlijn muziek ontwikkeld om schoolbreed en structureel muziekles aan te bieden. Daarnaast is voor alle leerjaren veel extra lied- en lesmateriaal te vinden in de muziekdatabase én kan gewerkt worden met de 123ZING Componeertools vanaf groep 1. Ook zijn er binnen 123ZING leuke thema’s voor peuters ontwikkeld. Er worden continue nieuwe liedjes en lessen toegevoegd aan de muziekdatabase.

Ja, je kan samenwerken met collega’s wanneer je samen aan een groep wordt gekoppeld. Je beheert dan samen het prikbord, logboek en de kidspagina. Bovendien deel je liedjes en lessen gemakkelijk met andere collega’s om elkaar te inspireren.

Door als school te kiezen voor de doorlopende leerlijn, krijgen alle groepen structureel én in een opbouwende lijn muziekles en komen alle muzikale domeinen en genres aan bod. Van pop- en elektronische muziek tot wereldmuziek, jazz en klassiek. Daardoor ontwikkelen leerlingen een brede muziekkennis en een eigen muzieksmaak. De doorlopende leerlijn biedt ook houdvast: de leerkracht weet wat er voor het vak muziek jaarlijks verwacht wordt en het is duidelijk wat de leerlingen in eerdere jaren hebben geleerd., zodat daar makkelijker op kan worden ingespeeld.

Ja. Door het jaar heen ontwikkeld 123ZING nieuw lied- en lesmateriaal. Zo blijft de methode actueel en vind je doorlopend inspiratie.

Technische vragen

De voorkeursbrowser voor het werken met 123ZING is een recente versie van Google Chrome, Firefox, Edge of Safari. Dan werkt 123ZING het beste.
Microsoft Edge is de opvolger voor Internet Explorer 11 vanuit Microsoft. Aangezien Internet Explorer 11 geen updates meer krijgt, zal de ondersteuning voor moderne webapplicaties zoals 123ZING steeds kleiner worden. Voor 123ZING kunnen we om die reden geen optimale werking garanderen in Internet Explorer 11. De nieuwe componeertools zullen in Internet Explorer 11 helaas niet werken.

​Een internetverbinding en een computer of Digibord. Zorg ervoor dat op het digibord altijd de laatste software-update is geïnstalleerd.

Vraag niet gevonden?

Ben jij een gebruiker van 123ZING en staat jouw vraag er niet tussen?
Log dan in op de 123ZING leeromgeving en bekijk de uitgebreide supportdesk.

Contact opnemen

Ben jij nog geen gebruiker van 123ZING en staat jouw vraag er niet tussen?