Basisschool

Ben jij leerkracht en wil je aan de slag met muziek in jouw klas? 123ZING is dé meest complete, eenvoudige en energieke muziekmethode voor het basisonderwijs! Nieuwsgierig? Lees hier hoe je 123ZING gebruikt op een basisschool.

Hoe gebruik je 123ZING op de basisschool?

123ZING is vanuit de basis een muziekmethode voor basisscholen. Bij Waarom 123ZING vind je alle informatie over het lesmateriaal en de leeromgeving. 

Gekleurde componeertool met instrumenten en noten
Perfect voor het digibord

De digitale leeromgeving is laagdrempelig in gebruik, waardoor je het kant-en-klare lesmateriaal altijd bij de hand hebt!

Power up energizer Haka Bodypercussie met Kirsten en Ruud
Doorlopende leerlijn 1-8

Met de doorlopende leerlijn kan de hele school in een opbouwende lijn het hele schooljaar muziekles volgen.

123ZING trainer Cassandra in de handen klappen muzieknoten in een getekende stad
650+ liedjes en lessen

123ZING biedt rijk lesmateriaal voor elk moment van de dag. Zoek gemakkelijk op klas, thema, muziekstijl of domein.

Kaptein kof in een boot in de zee met verrekijker en hoed
Didactische tips en trics

123ZING biedt je een helpende hand bij het geven van muziekles met een uitgebreide support database, gratis E-learning lessen en diverse trainingen.

Basisschool abonnement

Met het abonnement voor basisscholen heeft het hele team toegang tot de complete 123ZING muziekmethode en leeromgeving. De prijs van dit abonnement is opgebouwd uit een basisprijs en een prijs per leerling.

Per jaar

€95,00

+ 2,00 per leerling
Zittende kinderen in de klas met muziekinstrumenten

Trainingen

Als jouw Kan jouw team wel een muzikale boost gebruiken? In een energieke teamtraining dompelen onze trainers jou en je team onder in de muzikale wereld van 123ZING. Praktische handvatten.

E-Learningles

Vind je het lastig? Weet je niet waar je moet beginnen. Doe dan de e-learning les van 123ZING. Op deze manier heb je binnen no-time een muzikale school!

Ervaringen van onze gebruikers!

Met 123ZING krijgt muziekonderwijs een plek binnen jouw school, culturele instelling, PABO, kinderdagverblijf of studie. Meer dan 52.000 (vak)leerkrachten ging je voor. Lees hieronder enkele ervaringen van onze gebruikers.

Potretfoto testimonia leerkracht l Anne-Loes

Anne-Loes

Leerkracht

Wij hebben de 123ZING methode gekozen om de volgende redenen:  

Vanwege de video les (de drempel voor leerkrachten is minder groot doordat er instructie wordt gegeven door een juf), daarnaast staan de lessen met suggesties uitgewerkt. Het variërende aanbod qua lessen, plus dat de methode een leerlijn heeft. 

Portretfoto leerkracht Mike

Mike

Leerkracht

Ik geef een paar keer in de week 30 minuten muziekles. Maar daar stopt het niet. Ik zet veelvuldig korte muzikale activiteiten in tussen mijn lessen door. Of ik reserveer weer een kwartiertje om bodypercussie te doen, ritmes te herhalen en even een liedje met de boomwhackers te spelen. Ook de energizers gebruik ik wekelijks om de kinderen even lekker te laten bewegen/zingen.