E-learning

Nieuw bij 123ZING zijn de gratis e-learning lessen over het gebruik van de methode. In de e-learning lessen geven we handige tips en praktische handvatten over allerlei onderwerpen. Denk aan het werken met de doorlopende leerlijn, leren mét muziek, het gebruik van instrumenten en nog veel meer.

Thumbnail van e-learning basiskennis 123zing

E-learning 'Basiskennis 123ZING'

Wil je snel aan de slag met 123ZING en wil je niks missen? Speciaal voor jou is er de e-learning les ‘Basiskennis 123ZING’. Onze trainer Sebastian leidt je rond en geeft je praktische tips. Tussendoor doe je opdrachten en maak je de methode startklaar voor gebruik in jouw klas! Je doet de les individueel en wanneer het jou uitkomt.

Deze e-learning is voor iedereen gratis te bekijken en duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Overige e-learning lessen

Binnen het 123ZING abonnement vind je meer e-learning lessen over allerlei onderwerpen.

Thumbnail van e-learning doorlopende leerlijn 123zing
Doorlopende leerlijn
20 minuten

Door als school te kiezen voor het werken met de doorlopende leerlijn, krijgen alle groepen structureel én in een opbouwende lijn muziekles en komen alle muzikale domeinen en genres aan bod. In deze e-learning les geven wij je alle basisinformatie en praktische tips om schoolbreed met de leerlijn aan de slag te gaan

Thumbnail van e-learning leren met muziek 5-8 123zing
Leren mét Muziek
15 minuten

In de e-learning over leren mét muziek vertellen we hoe je 123ZING in kunt zetten ter ondersteuning van andere vakken. Leren en muziek gaan namelijk heel goed samen! In deze e-learning les geven we praktische handvatten hoe je muziek in kunt zetten als middel om te leren.

Thumbnail e-learning boomwhackers 123zing
Boomwhackers
20 minuten

In deze e-learning lessen vertellen we je hoe je boomwhackers in kunt zetten binnen de 123ZING muziekmethode. De verschillende sets, speelwijze en meespeelstukken zijn enkele onderwerpen die aan bod komen. Zijn er boomwhackers in de buurt? Pak ze erbij!

Thumbnail e-learning ritme-instrumenten 123zing
Ritme-instrumenten
20 minuten

Wat zijn ritme-instrumenten, hoe werk ik met ritme-instrumenten in de klas en welke heb ik nodig? Deze vragen worden in deze e-learning les beantwoord. Daarnaast geven we ook uitleg over de drie ritme iconen die je tegenkomt in de 123ZING meespeel stukken en geven we tips over hoe je ritme-instrumenten kunt inzetten in jouw groep.

Thumbnail e-learning componeertools 123zing
Componeertools
25 minuten

In deze e-learning les bekijken we de mogelijkheden van de ‘Boomwhacker Tool’ en de ‘Drum & Bass Tool’. Ook maken we eigen composities en ontdekken we hoe je de tools in kunt zetten in de dagelijkse lespraktijk.

Thumbnail e-learning speciaal onderwijs 123zing
Speciaal Onderwijs
20 minuten

De opbouw en de werkwijze van de 123ZING Muziekmethode biedt ook voor het speciaal onderwijs een stevige basis voor muziek in de klas. Het uitnodigende duidelijke lesmateriaal, de aansprekende filmpjes en de handige functies in de lesplayer bieden houvast en tevens ruimte voor variatie en maatwerk. In deze e-learning les bieden we praktische handvatten om 123ZING toe te passen in de bovenbouw van het speciaal basisonderwijs.

Meer kennis & inspiratie?

Trainingen

Kan jouw team wel een muzikale boost gebruiken? In een energieke teamtraining dompelen onze trainers jou en je team onder in de muzikale wereld van 123ZING. Praktische handvatten. Binnen de teamtraining is ruimte voor specifieke wensen.

Wist je dat de teamtrainingen geschikt zijn voor scholen die net beginnen met 123ZING, maar ook interessant zijn voor de doorgewinterde gebruiker!?

Onderwerpen teamtraining

Webinars

Ben je net nieuw bij 123ZING of ben je net gestart met een proefabonnement? Volg de LIVE webinar Kennismaking 123ZING waarbij een van onze trainers je een rondleiding geeft door de 123ZING Muziekmethode. Stel direct je vragen, zodat je alles uit je (proef)abonnement kunt halen wat erin zit!

Eerstvolgende Webinar:
Webinar Kennismaking 123ZING

15 april 2021 – 15.30 uur     duur:  60 min