Thuis met de 123ZING adventskalender en Kidspagina

Thuis verder aftellen naar Kerstmis

Deel de link 123zing.nl/kerst met je leerlingen. Zo kunnen zij ook thuis iedere dag een vakje van de 123ZING adventskalender open maken. We hebben alle liedjes en lessen die nog aan bod komen in de kalender openbaar gemaakt, zodat kinderen ook zonder in te loggen kunnen genieten van de laatste adventsweek! 

Extra fijn is dat jullie deze liedjes/lessen niet klaar hoeven te zetten op de Kidspagina. Zo blijft het voor iedereen een verrassing wat er achter de vakjes zit!

Zet de favorieten van je klas op de Kidspagina

Met de kerstvakantie voor de deur is het extra leuk om de favoriete (kerst)liedjes van je klas ook beschikbaar te maken voor thuis! 

Zet de liedjes en lessen klaar op de Kidspagina van jouw groep en geef de leerlingen voor de vakantie hun eigen inloggegevens mee. Via kids.123zing.nl loggen zij gemakkelijk in en kunnen ze thuis verder muziek maken, zingen en componeren!

Wil jij ook aan de slag met de 123ZING Kidspagina, maar heb je geen abonnement op de muziekmethode? Vraag dan een gratis proefabonnement aan en richt je Kidspagina nog in voor de kerstvakantie begint! 

Informatie voor ouders/verzorgers

Heb je via school inloggegevens van de 123ZING Kidspagina ontvangen? Log hiermee in op kids.123zing.nl en kijk welke liedjes de leerkracht heeft klaargezet.

In de Kidspagina kunnen kinderen ook zelf muziek maken met de 123ZING Componeertools! Met een eigen leerlingcode kunnen ze hun composities ook opslaan en op een later moment verder werken. Mogelijk heeft de leerkracht nog geen leerlingcodes gemaakt, maar wellicht willen ze die nog aanmaken? Bekijk de uitlegvideo voor hulp bij het inloggen op de Kidspagina.

Heeft de school wel 123ZING maar heb je geen inloggegevens?

Vraag de leerkracht of hij/zij inloggegevens aan wil maken voor de Kidspagina. In de tussentijd kun je alvast aan de slag met de liedjes die we op de probeerliedjespagina klaar hebben gezet. Je kunt deze gebruiken zonder in te loggen op 123ZING.