Kinderdagverblijf

Ben jij werkzaam op een kinderdagverblijf en wil je aan de slag met muziek? 123ZING biedt meer dan 650 liedjes en lessen, zo heb je voor elke gelegenheid een muzikale activiteit bij de hand. Lees hier hoe je 123ZING gebruikt op een basisschool.

Hoe gebruik je 123ZING op het kinderdagverblijf?

123ZING is vanuit de basis een muziekmethode voor basisscholen. Bij Waarom 123ZING vind je alle informatie over het lesmateriaal en de leeromgeving. 

geïllustreerde afbeelding van een boerderij voor de kleuterthema's
Speciale peuterthema’s

7 peuterthema’s vol liedjes, muzikale spellen en lessen.
Over de kinderboerderij, wonen, kerst, natuur, zomer en feest

Liedjes voor de allerkleinsten

Een selectie liedjes voor de allerkleinsten over aansprekende en actuele thema’s. 

Thuistoegang

Ouders/verzorgers kunnen thuis inloggen op de Kidspagina, waar liedjes op klaargezet kunnen worden om thuis verder te zingen. 

Praatplaten

Aansprekende praat-, zoek en luister platen passend bij de 6 peuterthema’s. Voor gebruik op het digibord, maar ook te downloaden.

Kinderdagverblijf

Binnen het abonnement voor kinderdagverblijven kunnen 5 gebruikersaccount aangemaakt worden voor peutergroepen binnen 1 locatie. Met dit abonnement kun je gebruik maken van alle peuterthema’s en kunnen de allerkleinsten thuis doorzingen dankzij de thuistoegang.

€75,00

per jaar
Zittende kinderen in de klas met muziekinstrumenten

123ZING Inspiratieworkshop

In ons lesmateriaal bieden we zoveel mogelijk aanknopingspunten voor extra of verdiepende muzikale activiteiten voor muziekdocenten van de culturele instelling. Een teamvergadering met alle docenten zou een moment kunnen zijn om een keer met een 123ZING trainer samen die mogelijkheden te verkennen.

Online én fysiek te boeken

Kosten: de eerste keer gratis (eventuele extra workshops in overleg)

Ervaringen van onze gebruikers!

Meer dan 52.000 leerkrachten werken al met 123ZING. Lees hieronder enkele ervaringen over het werken met de leeromgeving en de methode. 

Portretfoto vakdocent testimonials

Carla

Vakdocent

123ZING gebruikt duidelijke leerlijnen voor groep 1 t/m 8 . Er zijn veel mogelijkheden om te werken met ritme-instrumenten en Boomwhackers. Wat ik ook heel fijn vind is dat de methode steeds verder uitbreidt en nieuwe mogelijkheden biedt 

Het is een fijne methode voor leerkrachten die meer willen met muziek in de klas maar is ook heel geschikt voor leerkrachten die zich niet zo comfortabel voelen met het geven van muziek. De voorbereiding is kort en bondig, alles wat je nodig hebt staat keurig op een rijtje. Dus ideaal voor iedereen in het onderwijs.

Portretfoto vakdocent Elna

Elna

Vakdocent

Ik zou 123ZING aanraden aan andere collega’s vanwege de gebruiksvriendelijke omgeving. Om het feit dat je als vakleerkracht prima je eigen toevoegingen kunt doen. Het is daarbij fijn dat je niet elke keer het wiel hoeft uit te vinden, maar gebruik kunt maken van goed materiaal. Groepsleerkrachten kunnen snel hun weg hierin vinden!

Mijn leukste 123ZING moment is met het lied Minimonsters. Met oogjes op hun vingers zaten de kinderen van groep 3 onder hun tafeltjes mee te zingen. De oogjes boven tafel. Alsof de hele klas verdwenen was en er minimonsters in de plaats gekomen waren! Zooo leuk!