Koningsspelenlied

Let's go
Turbo!

“Held van het veld, meedoen telt”
“Hey, doe mee, word een superheld”
“Ga aan, knal als een vulkaan”
“4-3-2-1… Let’s go turbo!”

123ZING Koningsspelenlied

4, 3, 2, 1… Let’s Go Turbo! Zing en dans mee met dit turbo-tastische 123ZING Koningsspelenlied. Zit niet langer stil, ren naar het sportveld of het schoolplein en laat met de hele school van je horen! 

In het lespakket van 'Let's Go Turbo':

Bekijk het uitgebreide muzikale lespakket in de voor iedereen gratis toegankelijke 123ZING Player:

Lesoverzicht lespakket let's go turbo koningsspelenlied 123ZING

Tips voor schoolbrede uitvoering

Let’s Go Turbo is uitermate geschikt om schoolbreed ingezet te worden. Hoe leuk is het als je met de hele school, van groep 1 tot en met groep 8, de Koningsspelen af trapt met een gezamenlijk uitvoering van dit lied? Denk hierbij aan een uitvoering op het schoolplein of op een voetbalveld. Zo start je de Koningsspelen op een actieve en super energieke manier!

Haal alles uit het lespakket door het lied eerst in te studeren, samen met de leerlingen. Dit kan heel handig worden gedaan door de instudeertool. Na het instuderen van het liedje kan je aan de slag gaan met het instuderen van de dans. Speciaal voor de bovenbouw is er een uitdagende versie gemaakt van de choreografie! Hierdoor worden ze nog iets meer uitgedaagd. Lukt het niet? Dan is er altijd nog de reguliere versie.

Aan 'Let's Go Turbo' werkten mee:

 
Tekst: Jeroen Schipper
Muziek:  Jeroen Schipper en 123ZING

Zang: Kirsten Vermeij, Luca en Hugo
Choreografie: Studio Max Dance (Maxime)
Productie: 123ZING
 
Met grote dank aan alle dansers van Studio Max Dance:
Anna, Esmee, Evelien, Fenne, Joline, Nikki, Puck, Jasmina, Maud, Esmee, Fenna, Guusje, Ilana, Jill, Lieke, Maud, Pien, Liv, Beau, Pien, Sofie, Melle, 
Fedde, Quan, David, Max, Celia, David, Tygo en Kaj. 
Jongens en meisjes dansend op een voetbalveld met blauwe en rode t-shirts
Lets go turbo zonder koningsspelenlied tekst
Koningspelen 2021

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest waar gemiddeld 1,2 miljoen kinderen afkomstig van 6.000 scholen in het primaire onderwijs in Nederland, het Caribisch deel van het Koninkrijk en Nederlandse scholen in het buitenland aan meedoen. 

Datum 2021