Kom Erbij

Het lied ‘Kom Erbij’ is het 123ZING Kinderboekenweeklied 2018. Bij het lied worden verschillende muzikale lesactiviteiten en opdrachten aangeboden, zodat spelenderwijs en zingenderwijs aan verschillende muzikale lesdoelen wordt gewerkt. Maar alleen het lied zingen kan natuurlijk ook! Bepaal zelf welke opdrachten aansluiten en maak met elkaar een schoolbrede presentatie om de kinderboekenweek muzikaal te openen!

Olga

Momenteel geen extra informatie beschikbaar.

Banaan

Momenteel geen extra informatie beschikbaar

 RAP lied

Momenteel geen extra informatie beschikbaar.

Tijdmachien

Bij het lied worden verschillende muzikale lesactiviteiten en opdrachten aangeboden, zodat spelenderwijs en zingenderwijs aan verschillende muzikale lesdoelen wordt gewerkt. Maar alleen het lied zingen kan natuurlijk ook! Bepaal zelf welke opdrachten aansluiten en maak met elkaar een schoolbrede presentatie om de kinderboekenweek muzikaal te openen of af te sluiten!

Carnaval

Momenteel geen extra informatie beschikbaar.

Feest

Het lied ‘Feest’ is een vrolijke meezinger met leuke extra’s voor iedereen: een mooi Feestpakket waarmee je direct aan de slag kan. Met het lied, maar ook met de bodypercussie-instructie door Koen (ook te zien bij het lied ‘Festa’). Leuk om met de hele school uit te voeren tijdens een feestdag of zomaar tussendoor. Vier […]