Ik Word Lekker Wat Ik Wil

Bandenplakker, koekenbakker, druivenpitter of babysitter bij een krokodil.. In dit Kinderboekenweeklied van 123ZING ontdekken Liv en Rafael wat zij willen worden. Ga mee op ontdekking, maar wordt vooral lekker wat jij wil!

Over het lied

‘Ik Word Lekker Wat Ik Wil’ is voorzien van een compleet lespakket: naast zingen kun je aan de slag met boomwhackers, ritme-instrumenten, bodypercussie en dans. Ook is het lied voorzien van een Spelenderwijs- en jeugdorkestarrangement zodat de verbinding met lokale muzikale initiatieven gezocht kan worden. Als extraatje hebben we een toffe vlog van de opnamedag en een bijbehorende beroepenquiz toegevoegd waarmee de leerlingen een kijkje achter de schermen krijgen. Bovendien bevat het pakket nog een primeur: het lied is voorzien van een versie met NmG (Nederlands met gebaren) om het voor nog meer kinderen toegankelijk te maken.

Bij het lied worden verschillende muzikale lesactiviteiten en opdrachten aangeboden, zodat spelenderwijs en zingenderwijs aan verschillende muzikale lesdoelen wordt gewerkt. Maar alleen het lied zingen kan natuurlijk ook! Bepaal zelf welke opdrachten aansluiten bij jouw groep.

Bekijk de trailer

Groep

3, 4, 5, 6, 7, 8

Duur

03:13

Tempo

Up-tempo

Jaar

2021