Muziekslinger

Met de 123ZING muziekmethode kun je van elke muziekles een feestje maken! Daarom ontvang je als proefabonnee in het 123ZING welkomstpakket een feestelijke muziekslinger waarmee je zelf bijpassende feestmuziek kunt maken. Download gratis extra muziekslingers voor de hele school!

Maak van elke muziekles een feest!

Met 123ZING haal je de meest complete, eenvoudige en energieke muziekmethode in huis! Hiermee kan iedereen in een handomdraai muziek maken en beleven. Daarmee wordt muziekles op school voor iedereen een feestje! 

Tips bij de muziekslinger

Maak met elkaar jullie eigen feestmuziek door de gekleurde vlaggen van de muziekslinger in een zelf verzonnen volgorde op te hangen. Tevreden? Speel jullie eigen compositie op boomwhackers. In een blog hebben we meer leuke tips over kleurnotatie, boomwhackers en de muziekslinger voor je op een rij gezet.

Print & Lamineer 3 sets

Voor optimaal componeer plezier print je 3 sets van de slingers. Voor duurzaam gebruik is het handig om de kaartjes te lamineren. Heb je geen plek om de slinger op te hangen? Dan kun je de kaartjes ook los op de tafel of op de grond leggen.

 

En daar gaan we!

Tel voordat je gaat spelen altijd af met ‘En Daar Gaan We’ zo weten de leerlingen wat het tempo wordt en wanneer ze moeten beginnen!

Raad het lied

Hang zelf het begin van een bekend kinder- of popliedje op. Kunnen de leerlingen ontdekken met welke tonen het liedje verder gaat? Probeer maar uit met ‘Vader Jacob’ (C-D-E-C-C-D-E-C-E-F-G-E-F-G)! In het blog hebben we voorbeeldzinnen onder elkaar gezet.