Probeerliedjes groep 7-8

Op zoek naar leuke liedjes voor groep 7-8? 123ZING heeft binnen de leeromgeving een groot aanbod van meer dan 650 liedjes en lessen. Beluister hier een kleine selectie van de liedjes speciaal voor groep 7-8. Ben je nieuwsgierig naar meer? Vraag dan een gratis proefabonnement aan!

Gratis liedjes voor groep 7-8

Binnen de 123ZING Muziekmethode vind je een gevarieerd aanbod aan liedjes en lessen die geschikt zijn voor groep 7-8. Om je een indruk te geven van de liedjes en lessen van 123ZING vind je hieronder vier liedjes/lessen voor je geselecteerd die je kunt beluisteren. Nieuwsgierig naar meer van 123ZING? Lees dan hier alles over deze muziekmethode.

Speciaal voor groep 7-8
Overige liedjes
To The Max
Staan je stembanden klaar? Tijd om te racen met dit opzwepende race-lied

Firework
Geen zoet lied, maar een song om je -misschien nu nog onbeantwoorde- verliefdheid van de daken te zingen!

Muziek kan altijd
Muziek is én kan overal! Zelfs als je niet bewust met muziek bezig bent!
Ik Word Lekker Wat Ik Wil

Ik Word Lekker Wat ik Wil! Liv en rafael ontdekken in dit lied wat zij later willen worden.

Leerlijn poster met de thema's voor groep 7-8 met foto's en tekst

Doorlopende leerlijn groep 7-8

Met de doorlopende leerlijn van 123ZING kan de hele school in een opbouwende lijn het hele schooljaar door aan de slag met muziek. In de leerlijn van groep 7-8 worden stijlen als Jazz, EDM, HipHop en Wereldmuziek onderzocht. Leerlingen ontwikkelen hun stem niet alleen door zang maar ook door rap, scat en beatbox. Daarnaast schrijven zij eigen teksten en maken hierbij hun eigen ritme en melodie in de 123ZING Studio. 

Ervaringen van onze gebruikers!

Met 123ZING krijgt muziekonderwijs een plek binnen jouw school, culturele instelling, PABO, kinderdagverblijf of studie. Meer dan 52.000 (vak)leerkrachten ging je voor. Lees hieronder enkele ervaringen van onze gebruikers.

Portretfoto vakdocent testimonials

Carla

Vakdocent

123ZING gebruikt duidelijke leerlijnen voor groep 1 t/m 8 . Er zijn veel mogelijkheden om te werken met ritme-instrumenten en Boomwhackers. Wat ik ook heel fijn vind is dat de methode steeds verder uitbreidt en nieuwe mogelijkheden biedt 

Het is een fijne methode voor leerkrachten die meer willen met muziek in de klas maar is ook heel geschikt voor leerkrachten die zich niet zo comfortabel voelen met het geven van muziek. De voorbereiding is kort en bondig, alles wat je nodig hebt staat keurig op een rijtje. Dus ideaal voor iedereen in het onderwijs.

Portretfoto leerkracht Mike

Mike

Leerkracht

Het is echt een methode voor iedereen; of je nu wel of niet veel affiniteit hebt met muziek! Je wordt aan de hand meegenomen met mooie, duidelijke video’s waarin alles goed verteld, voorgedaan en voorgezongen wordt dat je echt niet meer ”bang” hoeft te zijn dat je het niet kunt. En voor wat meer gevorderde leerkrachten zijn de extra’s zo talrijk dat de methode echt geen moment gaat vervelen. PLUS er komt telkens meer bij!

Stel je muzieklessen niet uit, wees niet bang dat je niet goed kunt zingen…….. Log in en ga deze methode gebruiken. Gewoon doen!