Basis Teamtraining

90 minuten

Maak met het hele team een vliegende start met het gebruik van de 123ZING muziekmethode. Maak kennis met alle onderdelen van de methode en ontdek samen met onze trainer hoe je eenvoudig zelf muziekles kunt geven met 123ZING. Met de praktische tips kun je direct aan de slag in jouw klas. Deze actieve training zorgt voor veel energie en inspiratie.

De basis teamtraining is geschikt voor leerkrachtenteams die net zijn gestart met 123ZING of die muziek op school een nieuwe start willen geven.

Online

€300,00

Op school

€400,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Onderwerpen van deze training:

APK Teamtraining

90 minuten

Nieuwe inspiratie nodig of behoefte aan verdieping? Tijdens een (jaarlijkse) APK teamtraining zorg je ervoor dat het vuurtje voor muziek blijft branden en dat het hele team op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen binnen de methode. Op basis van de behoefte binnen het team wordt deze training op maat ingericht. Samen zetten we een volgende stap naar structureel muziekonderwijs!

De apk teamtraining is geschikt voor teams die al een poosje werken met 123ZING en die op zoek zijn naar verdieping of nieuwe inspiratie.

Online

€300,00

Op school

€400,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Onderwerpen van deze training: