Jolieke Sorber

coördinator scholing

Hoe gebruik je 123ZING in de klas? Wat kan je allemaal doen met het lesmateriaal en hoe kun je muziek verweven in het dagprogramma, door het bijvoorbeeld te combineren met rekenen en taal? Jolieke helpt leerkrachten tijdens de implementatietrainingen en teamtrainingen om met 123ZING muziek een vaste plek te geven in het onderwijs. Ze bedenkt ook hoe deze trainingen voor leerkrachten eruit moeten zien en denkt mee over de methode. 

Niet moeilijk

Vind je het als leerkracht spannend om te zingen of muziek te maken voor de klas? Niet meer als je een training hebt gevolgd van Jolieke. Met haar natuurlijke flair helpt ze je over een drempel heen. Ze zorgt ervoor dat muziek maken voor de klas leuk en vanzelfsprekend wordt. 

Houdt van 123ZING

Jolieke werkt samen met een ontzettend leuk en bevlogen team aan een waardevol en goed gefundeerd product. Ze vindt het tof dat 123ZING door veel scholen in het land met zoveel plezier gebruikt wordt en is elke dag bezig met haar grootste passie: muziek.

Wordt blij van

Lieve mensen om haar heen en haar lieve dieren. Heeft een kat en een hond, een Friese Wetterhoun. Het beestje luistert naar de naam Bowie. Juist, vernoemd naar David Bowie. Hij bracht zijn puppytijd zelfs deels door op het kantoor van 123ZING.

Andere teamleden bekijken?

Anja Slootjes
klantenservice, planning scholing
Thijs van Gurp
coördinator lesmateriaal, liedjesschrijver, producer
Renata Vronik
klantenservice