Kirsten Boere-Vermeij

coördinator marketing & communicatie, dans instructrice, zangeres

Kirsten staat aan het roer van team marketing en communicatie. Ze zet de marketingstrategie uit en bedenkt nieuwe campagnes rondom speciale lanceringen van lesmateriaal, bijvoorbeeld met de Kinderboekenweek of de Kindermuziekweek. Zorgt dat alles wat 123ZING communiceert, zo duidelijk mogelijk overkomt bij de leerkrachten. 

Zingen en dansen

Jullie kennen Kirsten ook uit veel liedjes van 123ZING zoals Tijdmachien en natuurlijk de energizer Disco Supermarkt. Bovendien is ze 123ZING-dansdocent. Dit vindt ze heel leuk én het helpt haar in het werk voor de marketing en communicatie, ze kent de producten namelijk op haar duimpje.

Creatief

Tovert veel originele ideeën uit haar creatieve brein. Houdt tegelijk enorm van structuur. Is dol op strakke planningen en to do lijstjes. 

Kabouter Plop

Heeft een joker-systeem ontwikkelt voor haar team. Tijdens drukke dagen – met véél deadlines – mag ieder teamlid drie keer een joker inzetten om even te klagen of zuchten. Drie jokers gebruikt? Dan mag je ‘Ik word daar zo moe van’ van Kabouter Plop luisteren. En daarna weer vol energie aan het werk!

Andere teamleden bekijken?

Iris van Doggenaar
ontwikkelaar lesmateriaal speciaal onderwijs, trainer
Thijs van Gurp
coördinator lesmateriaal, liedjesschrijver, producer
Marly Verheul
financiële administratie