Teamtrainingen

Zet alle muzikale neuzen dezelfde kant op met een 123ZING Teamtraining. Samen met je collega’s en met onze enthousiaste trainers ontdek je de muzikale wereld van 123ZING! Ervaar zelf het plezier van muziekles geven en geef muziek een vaste plek binnen jullie school.

Een muzikale boost

Kan jouw team wel een muzikale boost gebruiken? In de energieke teamtrainingen gaan jullie actief aan de slag met alle onderdelen uit de methode. De basis teamtraining is geschikt voor scholen die net beginnen met 123ZING en de APK teamtraining biedt een vinger aan de pols en nieuwe inspiratie voor scholen die al langer met 123ZING werken!

De 123ZING trainers verzorgen deze trainingen zowel op school als online! Ook leuk inzetbaar als team buildingsactiviteit.

90 minuten

Basis Teamtraining

Maak kennis met alle onderdelen van de methode en ontdek samen met onze trainer hoe je eenvoudig én met veel plezier muziekles kunt geven met 123ZING. Deze actieve training zorgt voor veel energie en muzikale inspiratie.

De basis teamtraining is geschikt voor leerkrachtenteams die graag in een gezamenlijke training wegwijs worden gemaakt binnen 123ZING en direct willen ervaren hoe ze hiermee aan de slag kunnen gaan.

Tip voor alle collega’s ter voorbereiding op de teamtraining:
doe de gratis e-learning les ‘Snelle StartZo wordt de teamtraining nog waardevoller! 

Online

€400,00

Op school

€550,00

Programma van deze training:
90 minuten

APK Teamtraining

Nieuwe inspiratie nodig of behoefte aan verdieping? Tijdens een (jaarlijkse) APK teamtraining zorg je ervoor dat het vuurtje voor muziek blijft branden en dat het hele team op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen binnen de methode. Op basis van de behoefte binnen het team wordt deze training op maat ingericht. Samen zetten we een volgende stap naar structureel muziekonderwijs!

De apk teamtraining is geschikt voor teams die al een poosje werken met 123ZING en die op zoek zijn naar verdieping of nieuwe inspiratie.

Online

€400,00

Op school

€550,00

Programma van deze training:
Voorwaarden voor 123ZING trainingen op locatie:
crkbo geregistreerde instelling logo
Erkend opleidingsinstituut

123ZING VOF is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door middel van deze erkenning is het mogelijk om onze trainingen vrij van btw te leveren. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Ervaringen van onze gebruikers!

Met 123ZING krijgt muziekonderwijs een plek binnen jouw school, culturele instelling, PABO, kinderdagverblijf of studie. Meer dan 52.000 (vak)leerkrachten gingen je voor. Lees hieronder enkele ervaringen van onze gebruikers.

Tessa

Leerkracht en muziekcoördinator

Wij willen graag ieder jaar een training voor het team. Er zijn regelmatig wisselingen van collega’s, we willen dan graag dat door de training alle neuzen dezelfde kant op staan. Verder vinden we het belangrijk dat collega’s weer even actief meedoen en eventuele nieuwe onderdelen leren kennen. 

Elke keer na een teamtraining worden collega’s weer even extra enthousiast, ze hebben weer allerlei ideeën opgedaan om met hun groep te doen. Er zijn ieder jaar weer nieuwe ontwikkelingen binnen de methode die bij zo’n training de aandacht krijgen.

Portretfoto leerkracht Debbie

Debbie

Leerkracht en muziekcoördinator

De teamtraining die wij als school met onze collega’s hebben gedaan voegt veel toe in de zin van het ontdekken van nieuwe dingen, het enthousiasmeren van collega’s en het werken met de methode door de school heen. We maken afspraken en onze vragen worden beantwoord. Ook beleven wij als team samen heel veel plezier aan de teamtrainingen, het is voor ons een moment van leren en ontspanning tegelijk, een soort teambuilding!

De uitkomst van deze training is dat het team veel meer durft  te proberen. Nu staat muziek echt structureel bij ons op het programma en worden er extra energizers ingezet als tussendoortje.