Waarom 123ZING

Met 123ZING haal je de meest complete, eenvoudige en energieke muziekmethode in huis. Iedere leerkracht kan met 123ZING structureel en met plezier muziekles geven in de klas.

Verhalen vanuit de klas:

 

Wil je met jouw verhaal ook op de site van 123ZING komen? Deel jouw verhaal!

De complete muziekmethode

123ZING biedt een doorlopende leerlijn voor groep 1-8. Daarnaast is er een aanbod van ruim 650 lessen en liedjes waarin alle muzikale domeinen en genres aan bod komen. 

Dit alles met een minimale voorbereiding voor de leerkracht!

Energiek getekende muziekgebouw met muzieknoten en een wereldbol
getekende meester voor digibord met de 123ZING muziekmethode stippentool abonnement

Alles in één digitale leeromgeving

De digitale leeromgeving van 123ZING is ontwikkeld vanuit de behoeftes van onze gebruikers. Hierdoor is de methode van alle gemakken voorzien. Daarnaast biedt 123ZING binnen de leeromgeving een helpende hand om muziek maken in de klas nog makkelijker te maken.

Een muzikaal feest voor de hele school

Met de energieke lessen van 123ZING zorg je er in een handomdraai voor dat iedereen binnen jouw school met plezier muziek maakt en beleeft. Samen met de leerlingen ontdek je de magie van muziek door te doen! 

De hele school:

3 dansende en zingende kinderen met muziekinstrument en muzieknoten 123ZING

Een breed scholingsaanbod

Ben je op zoek naar een helpende hand bij het geven van muziekles? 123ZING is er voor jou en je team! Haal samen alles uit de muziekmethode wat er in zit door de scholing te kiezen die bij jullie past! Je kunt kiezen uit online trainingen, teamtrainingen bij jou op school en implementatie trainingen op vaste locaties door het hele land.

Binnen alle deskundigheidsbevordering van 123ZING staat, nét als in de liedjes en lessen, het muzikale plezier centraal!

Muziek op school: dit is wat het oplevert

Waarom is muziek belangrijk op school? En hoe helpt muziek leerlingen om zich te ontwikkelen?

123ZING zet alle voordelen van muziek op school voor jou op een rijtje in een blog. 

Klik op de onderstaande knop.

Leerlingen

750.000

Leerlingen ontdekken dagelijks de magie van muziek maken! Zij zingen, spelen, creëren en improviseren erop los binnen 123ZING.

Scholen

3000+

Scholen hebben de wereld van 123ZING al ontdekt. Zij hebben muziek als vast onderdeel op het lesrooster staan. Dat wil jij toch ook?!

Ontdek de wereld van 123ZING

De 123ZING muziekmethode is voor iedereen die aan de slag wil met muziek op school. De methode bevat toffe video lessen, liedjes, energizers, interactieve opdrachten én leerlingen kunnen zelf muziek maken met de 123ZING Componeertools! Ben jij ook klaar om de muzikale wereld van 123ZING te ontdekken?

Kennis- & Inspiratieblog