Waarom 123ZING

Met 123ZING haal je de meest complete, eenvoudige en energieke muziekmethode in huis. Iedere leerkracht kan met 123ZING structureel en met plezier muziekles geven in de klas.

Verhalen vanuit de klas:

 

De complete muziekmethode

123ZING biedt een doorlopende leerlijn voor groep 1-8. Daarnaast is er een aanbod van ruim 650 lessen en liedjes waarin alle muzikale domeinen en genres aan bod komen. 

Dit alles met een minimale voorbereiding voor de leerkracht!

Energiek getekende muziekgebouw met muzieknoten en een wereldbol
getekende meester voor digibord met de 123ZING muziekmethode stippentool abonnement

Alles in één digitale leeromgeving

De digitale leeromgeving van 123ZING is ontwikkeld vanuit de behoeftes van onze gebruikers. Hierdoor is de methode van alle gemakken voorzien. Daarnaast biedt 123ZING binnen de leeromgeving een helpende hand om muziek maken in de klas nog makkelijker te maken.

Een muzikaal feest voor de hele school

Met de energieke lessen van 123ZING zorg je er in een handomdraai voor dat iedereen binnen jouw school met plezier muziek maakt en beleeft. Samen met de leerlingen ontdek je de magie van muziek door te doen! 

De hele school:

3 dansende en zingende kinderen met muziekinstrument en muzieknoten

Een breed scholingsaanbod

123ZING biedt leerkrachten én vakleerkrachten een helpende hand door middel van webinars, teamtrainingen, individuele trainingen en e-learninglessen. Kan jouw team wel een muzikale boost gebruiken, of wil je jezelf liever individueel verdiepen in een specifiek onderwerp? In het brede scholingsaanbod van 123ZING vind je wat je zoekt.

Binnen alle deskundigheidsbevordering van 123ZING staat, nét als in de liedjes en lessen, het muzikale plezier centraal!

Leerlingen

650.000

Leerlingen ontdekken dagelijks de magie van muziek maken! Zij zingen, spelen, creëren en improviseren erop los binnen 123ZING.

Scholen

2700+

Scholen hebben de wereld van 123ZING al ontdekt. Zij hebben muziek als vast onderdeel op het lesrooster staan. Dat wil jij toch ook?!

Ontdek de wereld van 123ZING

De 123ZING muziekmethode is voor iedereen die aan de slag wil met muziek op school. De methode bevat toffe video lessen, liedjes, energizers, interactieve opdrachten én leerlingen kunnen zelf muziek maken met de 123ZING Componeertools! Ben jij ook klaar om de muzikale wereld van 123ZING te ontdekken?

Kennis- & Inspiratieblog