Voordeel tot 1 augustus!

Zomeractie

Speciaal voor scholen die nog geen abonnement hebben op de 123ZING Muziekmethode hebben we nu de Zomeractie gelanceerd! Bestel voor 1 augustus je abonnement en krijg tot 1 september gratis toegang!

Sluit nu een abonnement af op 123ZING met voordeel!

Overweegt jouw school een abonnement op 123ZING? Dan is dit hét moment!

Sluit je nu een abonnement af op 123ZING, dan kun je direct met het hele team inloggen, maar start de looptijd van het abonnement pas op 1 september. 

De voorgaande maanden zijn dus gratis!

Tip: volg de gratis webinar ‘Kennismaking 123ZING’ op 7 juni. Dit is de ideale gelegenheid om te zien hoe 123ZING gebruikt kan worden en hoe je muziek in kunt zetten bij jou op school!

Waarom nu een abonnement afsluiten?

Actievoorwaarden

Zijn jullie toe aan een muzikale boost en willen jullie gebruik maken van de zomeractie? Lees dan hieronder de actievoorwaarden:

Webinar 'Kennismaking 123ZING'

De webinar ‘Kennismaking 123ZING’ is een ideale gelegenheid om in een korte tijd meer inzicht te krijgen in de 123ZING en live je vragen te kunnen stellen aan een trainer.

Schrijf je in voor de webinar op maandag 7 juni om 15.30 uur of op woensdag 30 juni om 14.30 uur.

Maak een vliegende start met 123ZING!

Zet alle muzikale neuzen dezelfde kant op met een 123ZING Teamtraining. Samen met je collega’s en met onze enthousiaste trainers ontdek je de muzikale wereld van 123ZING! Ervaar zelf het plezier van muziekles geven en geef muziek een vaste plek binnen jullie school.

In het bestelformulier van het abonnement kun je direct een teamtraining aanvragen.

E-learning les 'Basiskennis 123ZING'

Wil je snel aan de slag met 123ZING en wil je niks missen? Speciaal voor jou is er de gratis e-learning les ‘Basiskennis 123ZING’. Onze trainer Sebastian leidt je rond en geeft je praktische tips. Tussendoor doe je opdrachten en maak je de methode startklaar voor gebruik in jouw klas!

 

TIP! Doe de E-learning les ‘Basiskennis 123ZING’ voor je de teamtraining volgt!

Vragen of advies

Ons helpdesk team staat voor je klaar!  Dus heb je vragen over de actie of over de online teamtrainingen? Neem gerust contact met ons op!

Contact gegevens:
123ZING Muziekslinger
Gekleurede vlaggen lijn met noten E A D G C

Samen maken we van iedere muziekles een feestje! 

Sluit je een abonnement af op 123ZING? Dat is reden voor een feestje!

Maak om dit te vieren jullie eigen feestmuziek door de kleuren van de muziekslinger in een zelf verzonnen volgorde op te hangen. Tevreden? Speel jullie muziekstuk met de boomwhackers!

Download de slinger direct of klik hieronder voor meer info en tips!