Scholing

123ZING biedt leerkrachten én vakleerkrachten een helpende hand bij het geven van muziekles door middel van webinars, teamtrainingen, individuele trainingen en e-learninglessen. Het muzikale plezier, staat, nét als in onze liedjes en lessen, óók in de deskundigheidsbevordering centraal!

Kies je scholing

Het scholingsaanbod

Van trainingen voor het hele team tot individuele scholing, er is voor ieder wat wils. Kies uit de verschillende vormen van deskundigheidsbevordering die 123ZING biedt.

Teamtraining

In de teamtrainingen gaan jullie actief aan de slag met alle onderdelen uit de methode. De trainers verzorgen deze trainingen zowel op school als online.

Duur: 1,5 uur                                          Prijs: €300,- / €400,-

juf achter laptop die een individuele training aan het volgen is bij 123ZING
Individuele training

Kies uit verschillende trainingen die meer verdieping geven op het gebruik van 123ZING, speciaal voor de individuele leerkracht die hier behoefte aan heeft. 

Duur: 1,5 uur                                          Prijs: €75,-

juf achter laptop die een 123zing e-learning aan het volgen is vanuit huis
E-Learning

In de gratis e-learning lessen geven we gebruikers van de methode handige tips en praktische handvatten over allerlei onderwerpen.

Duur: variabel                                      Prijs: gratis 

Webinars

Deze gratis webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in jouw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de 123ZING muziekmethode.

Duur: 45 min.                                Prijs: gratis

crkbo geregistreerde instelling logo
Erkend opleidingsinstituut

123ZING VOF is een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door middel van deze erkenning is het mogelijk om onze trainingen vrij van btw te leveren. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Ervaringen van onze gebruikers!

Met 123ZING krijgt muziekonderwijs een plek binnen jouw school, culturele instelling, PABO, kinderdagverblijf of studie. Meer dan 52.000 (vak)leerkrachten gingen je voor. Lees hieronder enkele ervaringen van onze gebruikers.

Tessa

Leerkracht en muziekcoördinator

Wij willen graag ieder jaar een training voor het team. Er zijn regelmatig wisselingen van collega’s, we willen dan graag dat door de training alle neuzen dezelfde kant op staan. Verder vinden we het belangrijk dat collega’s weer even actief meedoen en eventuele nieuwe onderdelen leren kennen. 

Elke keer na een teamtraining worden collega’s weer even extra enthousiast, ze hebben weer allerlei ideeën opgedaan om met hun groep te doen. Er zijn ieder jaar weer nieuwe ontwikkelingen binnen de methode die bij zo’n training de aandacht krijgen.

Portretfoto leerkracht Debbie

Debbie

Leerkracht en muziekcoördinator

De teamtraining die wij als school met onze collega’s hebben gedaan voegt veel toe in de zin van het ontdekken van nieuwe dingen, het enthousiasmeren van collega’s en het werken met de methode door de school heen. We maken afspraken en onze vragen worden beantwoord. Ook beleven wij als team samen heel veel plezier aan de teamtrainingen, het is voor ons een moment van leren en ontspanning tegelijk, een soort teambuilding!

De uitkomst van deze training is dat het team veel meer durft  te proberen. Nu staat muziek echt structureel bij ons op het programma en worden er extra energizers ingezet als tussendoortje.