Carolien Arts

ontwikkelaar lesmateriaal

Als ontwikkelaar lesmateriaal draagt Carolien zorg voor het ontwerpen van muzieklessen en het bedenken en uitwerken van opdrachten. Samen met een gezellig team werkt ze aan vernieuwend materiaal om scholen muzikaal te inspireren voor het geven van muzieklessen. Zelf heeft ze ook veel ervaring met lesgeven: Carolien verzorgt muzieklessen op basisscholen en lessen Muziek op Schoot.

Muziek

Muziek is een belangrijke uitlaatklep voor Carolien. Ze speelt verschillende instrumenten en haar hoofdinstrument is harp. Wanneer ze muziek maakt kan ze zich volledig afsluiten, het brengt haar voor even in een andere wereld.  Ze vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om muziek te maken en zijn of haar muzikale voorkeur te ontdekken.

Zang

Naast instrumenten bespelen houdt Carolien van zingen. Ze vindt het leuk om samen met haar vriend te zingen en zingt het liefste in de auto. Ook zingt ze liedjes in voor 123ZING, zoals Sintmedley I.

Spelletjesfanaat

Carolien speelt in haar vrije tijd graag spelletjes met familie en vrienden. Thuis heeft ze dan ook een grote spellencollectie. Haar lievelingsspel is ‘Everdell’, maar eigenlijk is ze in voor bijna ieder spel. Het gaat haar om de gezelligheid. 

Andere teamleden bekijken?

Max van Zuilen
digital designer
Loes van Zuijlen – de Vos
zakelijk directeur
Jolieke Sorber
coördinator scholing