Probeerliedjes

Muziek maken is een kwestie van doen! Probeer het zelf met onderstaande liedjes. Wil je alle extra’s bij een lied uitproberen vraag dan een proefabonnement aan en ga 2 maanden lang aan de slag met de hele methode!

Snoep pot gevuld met gekleurde muzieknoten ballen

Probeer het zelf! Gratis liedjes

Met de gratis probeerliedjes krijg je een indruk van wat een echt 123ZING lied is! Probeer het zelf en ga aan de slag met alle muzikale extra’s.

Ben je nieuwsgierig naar meer? Vraag dan een proefabonnement aan en ga aan de slag met alle 650 liedjes en lessen! 

Groep 1-2

Op deze pagina vind je allerlei leuke lessen en liedjes voor groep 1 – 2 die je gratis kunt gebruiken.

Groep 3-4

Op deze pagina vind je allerlei leuke lessen en liedjes voor groep 3 – 4 die je gratis kunt gebruiken.

Groep 5-6

Op deze pagina vind je allerlei leuke lessen en liedjes voor groep 5 – 6 die je gratis kunt gebruiken.

Groep 7-8

Op deze pagina vind je allerlei leuke lessen en liedjes voor groep 7- 8 die je gratis kunt gebruiken.

Uitgelichte nummers

NIEUW: Kinderboekenweek 2022!
Dit jaar heeft 123ZING maar liefst drie kinderboekenweek liedjes. Omdat het thema Gi-Ga-Groen is staan onze nieuwe liedjes volledig in het teken van dieren en de natuur. Voor elke groep wat wils. Help jij de dieren weer terug te brengen naar het hok of wil je weten waar bomen vandaan komen?
Flamingo!

Een flamingo kan uren op één poot staan. Laten we eens checken of jij dat ook kunt! Zing mee met deze vrolijke energizer en voer de bewegingen uit op twee benen en daarna.. op één been.

Muziek als ondersteuning voor anderstalige kinderen

Misschien heb je sinds kort (of krijg je binnenkort) leerlingen uit Oekraïne in je klas. Muziek is een fijn vak om mee aan de slag te gaan. Het kan helpen een veilig gevoel te creëren en de kinderen op een laagdrempelige manier welkom te heten. Daarbij zijn er binnen het vak muziek meerdere mogelijkheden om zonder gesproken taal aan de slag te gaan. Daarom delen we in onze blog een aantal muzikale tips om je te inspireren.

Gratis Kindermuziekweeklied 2022: Lespakket Ik En Jij!

Van 1 t/m 10 april vindt de landelijke Kindermuziekweekplaats. Speciaal voor deze week komt 123ZING i.s.m. de Kindermuziekweek met het lied ‘Ik & Jij’. 123ZING maakte een compleet lespakket bij dit lied, met zang, dans en meer!

Gratis "Mahlers digitale klaslokaal" lespakket voor groep 1 t/m 8

Speciaal voor basisscholen lanceert Het Concertgebouw samen met 123ZING het digitale lespakket Mahlers Digitale Klaslokaal. Een lespakket voor groep 1-8 dat helemaal in het teken staat van de muziek van.

Kennis & inspiratie blog