Kind & Ouder/Verzorger

Met de 123ZING Kidspagina kunnen kinderen ook thuis muziek maken. Met deze pagina helpen we je op weg om thuis aan de slag te gaan met 123ZING. We hebben ook een speciale pagina voor basisscholen. Deel deze met school als inspiratie of hulp bij het vinden van een leuke muziekmethode.

Leerkracht in de klas voor een digibord met de digitale muziekmethode

School gebruikt 123ZING

Misschien heb je al eerder via school inloggegevens van de 123ZING Kidspagina ontvangen. Log hiermee in op kids.123zing.nl en kijk welke liedjes de leerkracht heeft klaargezet.

In de Kidspagina kunnen kinderen ook zelf muziek maken met de 123ZING Componeertools! Met een eigen leerlingcode kunnen ze hun composities ook opslaan en op een later moment verder werken. Mogelijk heeft de leerkracht nog geen leerlingcodes gemaakt, maar wellicht willen ze die nog aanmaken? Bekijk de uitlegvideo voor hulp bij het inloggen op de Kidspagina.

Heeft de school wel 123ZING maar heb je geen inloggegevens?

Vraag de leerkracht of hij/zij inloggegevens aan wil maken voor de Kidspagina. In de tussentijd kun je alvast aan de slag met de liedjes die we op de probeerliedjespagina klaar hebben gezet. Je kunt deze gebruiken zonder in te loggen op 123ZING. 

School gebruikt geen 123ZING

Wordt er nog geen 123ZING gebruikt op school? Ga dan aan de slag met de gratis liedjes op de probeerliedjespagina. 

Op scholen die wel met 123ZING werken hebben de leerlingen ook toegang tot de 123ZING Kidspagina waar de leerkracht liedjes voor ze klaar zet en waar leerlingen met de 123ZING Componeertools zelf muziek kunnen creëren. Leerkrachten kunnen bij ons een gratis proefabonnement aanvragen voor de hele school.

overzicht van verschillende onderdelen van liedjes en lessen

Ervaringen van onze gebruikers!

Met 123ZING krijgt muziekonderwijs een plek binnen jouw school, culturele instelling, PABO, kinderdagverblijf of studie. Meer dan 52.000 (vak)leerkrachten ging je voor. Lees hieronder enkele ervaringen van onze gebruikers.

Ballon foto van liv

Liv

Leerling

 123ZING is super cool! Leuk dat we in de klas muziekles krijgen. We krijgen zangles, we kunnen dansen en we leren van alles over en met  instrumenten.

Alles wordt via het Digibord goed uitgelegd door iemand van 123ZING.

 

 

Foto van David van muziek kan altijd ballon

David

Leerling

De liedjes van 123ZING zijn heel leuk, blijven in je hoofd hangen. In de clips gebeurt altijd wat grappigs!